FreeOZ用户注册
楼主: ljalee

[其他] 请问关于小孩牛奶金。

That's the most shameful and vicious attack I've ever seen in freeoz

let her alone!

原帖由 crystalsea 于 25-10-2009 15:10 发表
quote: 移民此事,夫妻同心,其利断金 。。。 心异者,必分 。。。

Not your business!

LZ just ask children' welfare and happened to mention her background

so many people like to be others teacher ...

语不投机半句多

物以类聚,你是楼主的同路人,很容易就理解你要说什么

原帖由 crystalsea 于 25-10-2009 15:14 发表
let her alone!

let her alone?

should be "leave her alone"

作为楼主,看到这个帖子又起来了。不知道说什么好。
有人喜欢攻击就让他攻击吧。何必在意。
问个牛奶金,居然有人分析出我家里很多我自己都不知道的东西.太amazing了!
同情我受到攻击的同学也好,攻击我的同学也好.都不要生气.结束这个话题吧.

原帖由 thewall 于 25-10-2009 16:42 发表

let her alone?

should be "leave her alone"

Thank you for correcting me.

How do you know LZ and I are the same type of the person? Even I don't know.
You are too confident about yourself, that's the issue.

the wall or the war

maybe we should follow what LZ said.

Have a great day!

See you later.

Best wishes to LZ!

天不早了,都洗洗睡吧............

看帖不回 天朝轮回

秉着看帖不回天朝轮回的心态 我也说一句 初来OZ  唉。。。。这网上的人真的良莠不齐啊  但无论如何人身攻击就木有意思了。。。。更何况是个大绊住   女人有颗想独立的心

另外 这几天看下来 这种剑拔弩张的帖子还不少呢。。。。难怪那么多人爱泡坛子  平时都斯斯文文的样子 到这里来就不用夹着尾巴做人了 真好!!