FreeOZ用户注册
楼主: dcxg

[澳洲英语] 如何学习英文

yping88 发表于 28-9-2014 18:23
泥玛哥

You just show up here for two minutes everyday, throw a brick around, and then disappear ...

本来扔出块砖,想引来的玉啥的,哪成想啊

Haaahaaa,  @dcxg  you are just trying to get us to dance to your tune! Surprisingly, I fell for your strategy every single time!

李阳的思路是对的,学习英语要学会说话

国人都是哑巴英语,词汇量,语法很牛
张嘴就完蛋!

语言一定是说出来的,把孩子扔到一个纯英文的环境不出一年,绝对说的比国内的大学生还纯正。。

中国人神马都能山寨,我看学语言偏偏有自己的一套方法
介个方法真心的错误!

评分

yping88 + 50 你太有才了!

yping88 发表于 29-9-2014 05:48
Haaahaaa,  @dcxg  you are just trying to get us to dance to your tune! Surprisingly, I fell for your ...

总算看到了点口语的味道---every single

评分

dcxg 发表于 29-9-2014 05:49

尼玛哥

Do you mind sharing with us what you have learnt while you enjoy picking on us?

dcxg 发表于 29-9-2014 07:49
总算看到了点口语的味道---every single

You are a slow poke!

yping88 发表于 29-9-2014 20:10
尼玛哥

Do you mind sharing with us what you have learnt while you enjoy picking on us?

貌似没啥可share的

哥都是被哑巴英语给害的,所以啊,哥踏马的基本放弃了学英语啦

连蒙带猜加比划,对付各色人种够用啦

评分

最简单的就是g'day吧
然后就是have a good one

介种英文完全的颠覆天朝的英语教学模式,但是很纯正

评分

yping88 + 50 Delicious!

dcxg 发表于 30-9-2014 05:22
貌似没啥可share的

哥都是被哑巴英语给害的,所以啊,哥踏马的基本放弃了学英语啦

A well-done to you on your body language, 泥玛哥!

So, I guess you have two arms and two legs for you to use when you are talking, otherwise, your body language wouldn't be expressive enough to make yourself clear!

张牙舞爪的哇

评分

yping88 + 50 你太搞笑了!

What if you are on the phone with someone when they couldn't see your dramatic body language?

So, looking forward to the dish you are going to bring to this table today!

yping88 发表于 30-9-2014 05:47
What if you are on the phone with someone when they couldn't see your dramatic body language? :yct ...

哥有没有那么弱啊

基本问题是能讲清楚的,ok?!

评分

yping88 + 50 你太搞笑了!

dcxg 发表于 30-9-2014 05:54
哥有没有那么弱啊

基本问题是能讲清楚的,ok?!

It seemed my brick had landed on your head!

A perfect start for me today!

yping88 发表于 30-9-2014 06:01
It seemed my brick had landed on your head!  

A perfect start for me today!

哥本来想disappear的
现在才6点!

神马叫inner peace?@yping88

那天看功夫熊猫,触动啦

dcxg 发表于 30-9-2014 06:44
神马叫inner peace?@yping88

那天看功夫熊猫,触动啦

Is that a question or a statement, 尼玛 哥!

Inner peace? I don't think you would understand it no matter how well I explain! Heeeheee

You?! by no means have it! You are restless!

yping88 发表于 30-9-2014 17:11
Is that a question or a statement, 尼玛 哥!

Inner peace? I don't think you would understand it ...

哥可以达到介个境界!

dcxg 发表于 30-9-2014 17:48
哥可以达到介个境界!

Which one?

Restlessness? You have been always there!

Inner peace? I am afraid that you have to work on it sooooo hard!!!!!

I hate to admit it, but I can't deny that you are one of smartest tools in the box!!!

you are definitely right!

哥貌似现在连妇女界都给征服啦!
男同胞界侥幸还能残喘的,基本算是脸皮贼厚的那种啦

实在是太不给力啦

dcxg 发表于 30-9-2014 18:28
you are definitely right!

哥貌似现在连妇女界都给征服啦!

The bricks are throwing in your way now, protect your big head now!

dcxg 发表于 29-9-2014 05:49

我很赞同!!!!

但是自信也是跟能力成正比的。不是每个人都能莫名的自信的啦

以前也是很紧张很怕说错话的,过了几年以后就完全是像三哥三姐学习了。

评分

MICHELLE07 + 50 哈哈,好可爱

浮云云艾米莉 发表于 30-9-2014 19:55
我很赞同!!!!

但是自信也是跟能力成正比的。不是每个人都能莫名的自信的啦

一定得拿出whatever的境界,才可以学好英文的

yping88 发表于 30-9-2014 18:39
The bricks are throwing in your way now, protect your big head now!

基本上,介种brick就跟枕头扔过来是一个效果。

哥正在操练inner peace!

评分

dcxg 发表于 27-9-2014 05:22
亲爱的,你太会夸人啦

学英语,象对待女朋友一样,甭管水平怎么样,态度很重要!

我现在是认真地学孩子的故事书。(假装认真。。。让他感动一下

尼玛哥,你再到情感版发点有意思的、我们又敢发言的投票帖吧!

评分

MICHELLE07 发表于 1-10-2014 09:29
学英语,象对待女朋友一样,甭管水平怎么样,态度很重要!

我现在是认真地学孩子的故事书。(假装认 ...

貌似发的帖子没人敢参与的哇!

评分

yping88 + 50 You can only have yourself to question f
MICHELLE07 + 20 你尺度没把握好!:)

dcxg 发表于 1-10-2014 05:31

看到inner peace 就想到功夫熊猫

评分

dcxg 发表于 28-9-2014 06:01
踏马的多数国人连个电话都不会打!!

this is xx speaking!

这段好像有点歧义

我的意思是国人无论打电话接电话,踏马的不出声的,给你感觉是相当的恼火有没有

总得自报家门先的吧

评分

yping88 + 50 There you go!

dcxg 发表于 2-10-2014 05:50
这段好像有点歧义

我的意思是国人无论打电话接电话,踏马的不出声的,给你感觉是相当的恼火有没有

我以为你嘲笑This is dcxg speaking 的说法太土!
其实自报家门,说  hello, dcxg here 或者 it's me, speaking, it's dcxg 就可以了,一本正经的主谓宾来一串,的确有点生硬啊!也难怪我们歧义了。我认为你够酷,生硬的英语是要鄙视的

评分

yping88 + 50 你太搞笑了!MM

dcxg 发表于 1-10-2014 05:31

You can make a good use of everything being thrown at you, can't you? That's something, 尼玛哥!

Please keep us all in the loop on your progress in gaining your Inner Peace! And then, we would decide if that's mission not achievable for you or not!

yping88 发表于 2-10-2014 11:53
You can make a good use of everything being thrown at you, can't you? That's something, 尼玛哥!
...

等哥的踏马的inner peace修炼成功,就知道你当初被无情的撇的那么多地brick是多么的无价的!