FreeOZ用户注册

[影视] 《纸牌屋》中让人惊艳的台词

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?FreeOZ用户注册

x
纸牌屋中有哪些惊艳你的台词?来看一下吧!

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

有想看的冲动了。。。。。。。可以每天看一集

周星星1832 发表于 23-4-2015 08:39

你去注册一下netfilx,有一个月的免费期。我的到五月初就要到期了。

Serin 发表于 23-4-2015 08:45
你去注册一下netfilx,有一个月的免费期。我的到五月初就要到期了。

好的。。。我去试试

看连续剧?太奢侈了

MICHELLE07 发表于 23-4-2015 08:53
看连续剧?太奢侈了

。。。。。。。。。奢侈在哪?
一集40分鐘。。省时间

MICHELLE07 发表于 23-4-2015 08:53
看连续剧?太奢侈了

每天花三个小时在通勤上的人,要是不找点事做就是在犯罪。

评分

MICHELLE07 + 50 你太有才了!

周星星1832 发表于 23-4-2015 08:57
。。。。。。。。。奢侈在哪?
一集40分鐘。。省时间

这么说,时间还好,就是老掉着没有大结局,乐趣不打折吗。不过说来说去,我还是觉得费眼睛,所以现在听广播比较多。一直想试试看听书,还懒得行动

MICHELLE07 发表于 23-4-2015 09:08
这么说,时间还好,就是老掉着没有大结局,乐趣不打折吗。不过说来说去,我还是觉得费眼睛,所以现在听 ...

我現在都是一天一集婆妈电视剧。。。。。。。。
恩。。白天对着电脑。。晚上还是远离电脑电视的好

评分

MICHELLE07 + 50 我很赞同!

周星星1832 发表于 22-4-2015 14:39

I can't wait to see season 4 next year!

chubbycat 发表于 23-4-2015 10:01
I can't wait to see season 4 next year!

我第一季都没看呢。。真有这么好看吗

周星星1832 发表于 22-4-2015 16:06
我第一季都没看呢。。真有这么好看吗

yes one of the BEST shows, I've watched twice!!!

评分

周星星1832 + 50 谢谢分享!

chubbycat 发表于 23-4-2015 10:08
yes one of the BEST shows, I've watched twice!!!

那我一定要看了。。。国产婆妈剧看烦了。。。。。

周星星1832 发表于 22-4-2015 16:10
那我一定要看了。。。国产婆妈剧看烦了。。。。。

it'd be free for you for one month anyway

chubbycat 发表于 23-4-2015 10:15
it'd be free for you for one month anyway

就是没那个我也可以下載来看

周星星1832 发表于 22-4-2015 16:16
就是没那个我也可以下載来看

but honest people like me have been paying $7.99 a month!

评分

Serin + 50 你太有才了!

chubbycat 发表于 23-4-2015 10:25
but honest people like me have been paying $7.99 a month!

fuck u, you mean I am not honest people
you mean people download free movies and tvs are not honest people

poor u

评分

Serin + 50 你太有才了!

I feel I am sick because of the flu shot yesterday

周星星1832 发表于 22-4-2015 16:31
I feel I am sick because of the flu shot yesterday

now it's time for you to kick 李天真's fat ass!!!

chubbycat 发表于 23-4-2015 10:35
now it's time for you to kick 李天真's fat ass!!!

anything to do with him

chubbycat 发表于 23-4-2015 10:08

You may also want to watch the BBC version of House of Cards, available on Netfilx as well. I even prefer that version a little more.

评分

周星星1832 + 50 你太有才了!

chubbycat 发表于 23-4-2015 10:39
yes

http://www.freeoz.org/ibbs/thread-1197299-1-1.html

what an fcuking asshole

chubbycat 发表于 23-4-2015 10:25

Can you watch HD for $7.99 a month on Netflix US? You have to upgrade to $11.99/m for HD and 2 screens on Netflix AU.

评分

Serin 发表于 22-4-2015 16:41
Can you watch HD for $7.99 a month on Netflix US? You have to upgrade to $11.99/m for HD and 2 scr ...

$7.99: Watch on 2 screens at a time. HD available.

$11.99: Watch on 4 screens at a time. HD and Ultra HD available.

评分

chubbycat 发表于 23-4-2015 10:45
$7.99: Watch on 2 screens at a time. HD available.

$11.99: Watch on 4 screens at a time. HD and ...

评分

chubbycat + 50 我很赞同!