FreeOZ用户注册

学术论文辅导

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?FreeOZ用户注册

x

YoYoStudy 学术论文辅导 since 2009!

简介:
YoYo创始于2009年,目前拥有数十名来自澳洲和英国大学的学霸、老师及相关领域从业人员,承诺提供性价比最高的辅导服务。

服务内容:
作业指导、选课咨询、退课申请、退学申请、退款申请、转校申请(release letter),转专业申请,转学分申请、探访签证邀请信;
演讲稿 PPT(材料口语化,好背易上手);
复习资料 (以课件为依托,突出考点重点,帮助高效复习);
反抄袭改写(根据抄袭检测报告,改写抄袭内容);
修改(根据官方要求及文章思路,检查修改客户的文章使之符合要求);
润色(修改语法、词选、摘录格式、抄袭率检测);
范文定制;
考题/模拟题;中英/英中人工翻译;视频制作;网站设计制作;软件/APP制作;

客服QQ         1203626622
客服 微信        yoyostudy_r
客服 电话         0410 580 645
微信公众号   yoyostudy_au

support

Any help needed please feel free to contact us.

您的所有有关学术的任何烦恼,我们来帮您解决。

顶顶顶

顶起

顶帖请关注

The hard part isn't making the decision. It's living with it.

Where there is a will,there is a way.
有志者事竟成。

Live and learn.   活到老,学到老。

When the whole world is about to rain, let's make it clear in our heart together. 当全世界约好一起下雨,让我们约好一起在心里放晴。

Spend your life in your own way.  用自己喜欢的方式过一生。

A good name is better than riches. 声誉胜于财富。

The greater the man, the more restrained his anger. 人越伟大,越能克制怒火。

a faithful friend is hard to find. 益友难得

Every why has a wherefore.
凡事必有因。

The best preparation for tomorrow is doing your best today.
对明天做好的准备就是今天做到最好!

Journey of a thousand miles begins with single step.
千里之行,始于足下

No pain, No gain
一分耕耘,一分收获

Accept what was and what is, and you’ll have more positive energy to persue what will be.
接受过去和现在的模样,才会有能量去追寻自己的未来。

Don't try so hard, the best things come when you least expect them to.
不要着急,最好的总会在最不经意的时候出现。

One for all, all for one.
我为人人,人人为我。

Time goes by so fast, people go in and out of your life. You must never miss the opportunity to tell these people how much they mean to you.
时间在流逝,生命中人来人往。不要错失机会,告诉他们在你生命中的意义。

Sharp tools make good work.
工欲善其事,必先利其器。

Mind acts upon mind.
心有灵犀一点通。

There is no royal road to learning.
求知无坦途。

Treat yourself well.
善待你自己。